Jak na BJEŽ čelenku

Vy, kteří sledujete facebook jste už krátkou zprávu na toto téma určitě viděli.  Toto téma je ale tak důležité, že jsem se rozhodla napsat ještě článek na blog.  Jde o nošení čelenky, jak ji správně umístit, jak ji nosit a jak se vyvarovat chybám, které mohou vést k nespokojenosti s čelenkou. Níže je několik důležitých bodů, díky kterým bude čelenka fungovat tak, jak má.

1.  Čelenku neutahovat !

Hodně z vás při zkoušení čelenky automaticky gumičku utahuje a to je špatně.  Co se stane ?   Čelenka je pak příliš stažená a na obvod vaší hlavy malá.  Pak se gumička začne sunout      vzhůru,  přestože vrchní část na vlasech drží, co to jde :)

 

 

Jak je to možné ?  Děje se tak  díky použitým materiálům, protože tyto materiály přilnou k vlasům a drží.  Na čelenku není vyvíjen tlak, protože jen lehce sedí na vašich vlasech.

 

Takto je to správně. Čelenku si umístěte nad čelo těsně nad začátek vlasů, zadní gumičku na kůži pod vlasy a nechte povolenou, co to jde. Gumičku mírně utáhněte jen tak, aby vám čelenka nespadla, ale zároveň musí zůstat dostatečně volně, abyste o ni ani nevěděli.  Nebude a nesmí nikde tlačit a přesto bude perfektně na hlavě držet.

2.  Bjež čelenka není potítko

Naše Style čelenka není vyloženě potítko, přestože pot saje velmi dobře.  Je primárně určena do vlasů, tj. pro všechny, kdo nechtějí při sportování řešit vlasy překážející v obličeji.   Občas si čelenku někdo koupí i na krátké vlasy a umísťuje ji na čelo, zadní gumičku pak ne na kůži pod vlasy, ale přímo na vlasy na tylní část hlavy.   Častokrát to funguje velmi dobře a pokud vám to tak vyhovuje, je všechno v pořádku.  Nicméně, naše čelenka není potítko, (toto umístění není úplně správné) a s tímto typem čelenek nemůže být srovnávána...

3.  Máte ofinu a chcete naší čelenku ? 

Jde to :)   Ale počítejte s tím, že správné umístění čelenky je kousek nad vlasy a pokud to chcete dodržet, pak musíte zvládnout nezvyklý pohled na sebe bez ofiny :)  Čelenku lze samozřejmě umístit do vlasů i nad ofinu.  Obě varianty je třeba vyzkoušet a vybrat tu nejlepší.

 

4.  Jste zvyklé na užší nebo širší čelenku ?

V tuto chvíli nabízíme pouze jednu šířku.  Ovšem již pracujeme na užší (1cm) i širší  (4cm) verzi čelenky.

Naše čelenka nemůže suplovat klasické funkční čelenky z pružných materiálů ani být s nimi srovnávána.  Je to úplně jiný typ čelenky.

Důležité je,  aby čelenka dobře seděla, abyste se v ní dobře cítili a aby splňovala to, co od ní očekáváte.   Čelenku můžete vyzkoušet na akcích, kam vyrážíme .  Pokud si čelenku objednáte v našem eshopu a nesedí vám, přestože ji dle výše popsaného umisťujete dobře, můžete nám ji vrátit do 14 dnů bez udání důvodu (který nás ale samozřejmě zajímá, abychom případně mohli vychytávat chybky :).

 

 

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, pochybnost nebo budete chtít poradit, stavte se u našeho stánku na akci, kde budeme nebo nám zavolejte, napište email nebo pošlete zprávu na FB. Jsme tu pro vás a vždy se snažíme udělat pro vás maximum.